ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD

Γίνε η Ιθάκη σου!

H εκπομπή “We all need you” φιλοξένησε την ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD , γιατί το ταξίδι από το εγώ στο εμείς έχει οδηγό την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας.

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD αγκαλιάζει όλους αυτούς του ανθρώπους που θέλουν να επανενταχτούν στην εργασία και όχι μόνο. Παρέχει δωρεάν εργαστήρια ξυλουργικής και αναπαλαίωσης επίπλων για ευπαθείς ομάδες. Με την εθελοντική συνεισφορά των κοινωνιολόγων, των ψυχολόγων των εθελοντών αλλά και του ιδρυτή και προέδρου της ΚΟΙΝΣΕΠ , Κου Φώτη Δημακόπουλου, στέκονται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και με αγάπη, αλληλεγγύη και προσήλωση αναζητούν την Ιθάκη τους. Γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων θέλουν να επανενταχτούν στην κοινωνία μας είναι η ρετσινιά. Με αποτέλεσμα; Η εργασιακή επανένταξη αυτών των ανθρώπων να είναι από δύσκολη έως ανέφικτη.

Γίνε και εσύ εθελοντής και διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στην επίτευξη της αποστολής της ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD και να είσαι σίγουρος ότι θα πλημμυρίσεις ευχάριστα συναισθήματα.

Ελλείψεις : Νομική κάλυψη ώστε να βοηθηθούν όλα τα μέλη με τις νομικές τους εκκρεμότητες και οι οποίες δημιουργήθηκαν όσο ήταν χρήστες.

Σίγουρα, όλα γίνονται με τους ανθρώπους αλλά και οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι απαραίτητες για να στεγαστεί ο φορέας. Η ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD έχει ήδη υποβάλει αίτηση στο Δήμο Καλλιθέας για ανεύρεση κτιρίου

Εθελοντές, ανθρώπους ειδικούς που ασχολούνται με προγράμματα επιχορηγήσεων για να καθοδηγήσουν την ΚΟΙΝΣΕΠ ώστε να ενταχθεί σε κάποιο από αυτά.

Αν θελήσεις να ανακαινίσεις την κουζίνα σου, να αναπαλαιώσεις ή να επιδιορθώσεις τα έπιπλα σου, απευθύνσου στην ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ FD ή απευθύνσου στο σταθμό.

Γίνε εθελοντής. Γίνε η Ιθάκη σου!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο Mixcloud 26/3/2021


More Άρθρα for Show: WE ALL NEED YOU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *